söndag 18 december 2011

Yrkesexamen

Jag har fått studieplats i Turun Aikuiskoulutuskeskus! Detta innebär att jag nu har börjat ta mina första stapplande steg mot att bli yrkesfotograf! Yrkesexamen för fotograf, heter det, för att vara exakt- och tar 1½ år. Studiekvällar 2-3 gånger i veckan, och uppgifter på egen tid. Spännande som bara vad- och det ska bli verkligt skönt att få lite mer säkerhet i fotandet! Studiofoto, miljöfotografering, det digitala arbetsflödet, samt marknadsföring  är de obligatoriska ämnena.
Kanske jag någon dag, någon gång i framtiden vågar testa bröllopsfoto?

5 kommentarer:

elsamarianne sa...

Å vad spännande! Bröllopsfotografi verkar jätteroligt.
Bara positiva strömmar, och så vackra bilder man kan ta. Du är ju så duktig och har blicken för bra bilder, så det kommer att bli jättebra. Verkligen nåt att se fram emot på det nya året.
kram elsamarianne

Kamomilla sa...

tack elsamarianne- det känns så spännade!

SIGURDSBERG sa...

Grattis! Jag skulle sååååååå också vilja, men tiden bara inte räcker till. Du får väldigt gärna dela med dig tips och tricks o inställningar på någondera blogg, hehe!! Grattis ännu en gång!

hanna sa...

Det tror jag nog du redan sku klara av..en sån tekijä är du nog vad gäller fotografering. Du är verkligt bra :-)

Juanita sa...

Är sååå glad för din skull! O sku vi har bröllop i antågande så sku jag definitivt anlita dig! Nu är d snart 10 år sen så tyvärr är d inte aktuellt, men har ngt annat i tankarna ;) Kram