tisdag 8 november 2011

B&W

Black and white for a change.
Jag älskar svart och vitt i foto, men gör sällan såna bilder själv. Vet inte riktigt varför. Kanske det finns strikta B&W människor, precis sådär som det finns de som gillar stående bilder och de som gillar liggande bilder. Jag är definitivt en som gillar att fota stående bilder-det blir nästan alltid så.  Vad är du?

2 kommentarer:

hanna sa...

Jaaa..du vet..stående bilder är ju min grej. Är ingen svartvit människa, fast jag gärna sku villa vara det..tycker dom fotona är vackra..men har int riktigt öga för det. Dessutom borde man väl kunna redigera dom så att dom blir ännu vackrare än att bara trycka på en knapp i redigringsprogrammet där det står svartvitt..och det kan jag int. Har en dröm om att ha en fotovägg med enbart svartvita foton i silverfärgade ramar. Tror det blir en dröm. Ditt foto är vackert..som alltid :-)

Sigurdsberg sa...

Jag fotar också mest stående bilder, men tvingar mig till att fota liggande också, för variationens skull. Jag hittade svartvita bilderna när jag började med ps, och jag gillar verkligen att göra svartvita bilder. Men av nån anledning går det i vågor, ibland blir alla svartvita, ibland är jag inte alls ppå hugget...